Home » Over Frans » Werkwijze Coaching & Training

Werkwijze

Hoe pak ik jouw klus aan?

COACHING & TRAINING

Holding space

Het bieden van een veilige basis

Ik vind het erg belangrijk dat jij op je gemak bent. Ik geloof er namelijk in dat je alleen stappen kan zetten als je je veilig voelt, zonder iemand die met oordelende ogen kijkt. Die veilige omgeving bied ik graag, wat overigens niet wil zeggen dat ik je niet zal prikkelen of altijd lief voor je zal zijn. Wees bereid om de rand van jouw comfortzone samen op te zoeken en die proberen te stretchen.

Wijsheid uit het veld

Intuitie

Doordat ik al jaren bezig ben met mijn eigen ontwikkeling en ook veel lees en hoor over dit werk, weet ik er inmiddels ook veel van. Naast het weten maak ik ook graag gebruik van mijn intuitie om zo door ingevingen en inspiratie de wijsheid uit het veld en uit het universum mee te nemen.

Systemisch werk

Opstellingen

Net als iedereen heb ook jij maken met systemen. De familie waar je in bent opgegroeid, de werkomgeving waar je in zit, de vriendengroep waar je bij bent, etc. Die systemen hebben invloed op wie jij bent (geworden). Met opstellingen vanuit het systemisch werk kunnen we jouw (onbewuste) patronen onderzoeken en daarmee inzicht geven en verandering teweeg brengen die je met je hoofd moeilijk had kunnen bedenken.

Coaching

Oefeningen en opdrachten

Er zijn allerlei manieren om meer inzicht te krijgen en te reflecteren op je huidige situatie. Ik hou ervan om te pakken wat er in het moment nodig is, wat jou verder helpt of juist extra laat nadenken. In mijn pakket heb ik een heel scala aan oefeningen en opdrachten die daarbij kunnen helpen.

Klankschaal

Groepen

Dynamieken met oog voor elkaar

Bij groepen speelt veiligheid nog een grotere rol. Ik vind het belangrijk de dynamieken van verschillende persoonlijkheden of karakters te begeleiden om zo gelijkwaardige gesprekken en input te krijgen. Meer verbinding maken als groep betekent rust en ruimte voor jezelf en elkaar creeeren.

Lid van LVSC: https://www.lvsc.eu/

Lid van STiR: https://www.stir.nu/